Bliver Bitcoin nogensinde en levedygtig spilvaluta?

Cryptocurrency har eksisteret i et stykke tid; der har dog været tvivl om den virtuelle valuta, så længe den har været tilgængelig. Ikke desto mindre fortsætter det med at skabe bølger på bestemte markeder.

Verden af ​​spil er bestemt et område, hvor kryptokurver som Bitcoin har skabt en brummer. Brugere har set på at bruge denne form for valuta som en måde at nyde en bedre oplevelse på, mens de foretager køb inden for spil, og har set på den virtuelle valuta som en måde at forblive mere sikker på.

Men kan Bitcoin og andre virtuelle valutaer være levedygtige betalingsmetoder i spilbranchen? Der er nogle antydninger om, at det kunne.

In-game køb til gratis-til-play applikationer

Der er et antal gratis-til-play- applikationer tilgængelige via en række forskellige downloadportaler; dog vil mange af dem give spillerne chancen for at forbedre deres oplevelse og glæde ved et bestemt spil ved at give mulighed for at foretage et køb i appen. Så mange mennesker ønsker ikke at bruge tiden på at få tingene gratis, at de ofte bruger lidt penge her og der, hvilket igen har gjort mobilspilsektoren til en milliardindustri.

Ved at bruge kryptokurver er appudviklere i stand til at tiltrække spillere fra hele verden uden nogen begrænsninger, mens spillere heller ikke behøver at bekymre sig om eventuelle valutakurser eller behandlingsgebyrer, de måtte blive udsat for, hvis de spiller et spil fra en international udvikler.

Ganske vist er brug af kryptokurrency stadig en relativt ny ting og er endnu ikke ramt det almindelige marked, men når det gør det, ville det ikke være en overraskelse at se et antal brugere, der ønsker at bruge denne betalingsmetode, når det i sidste ende gør det.

Fjernelse af betalingsformidlere

Da kryptokurrency har mulighed for at tillade spillere at foretage transaktioner med hinanden for at købe og sælge aktiver, kan formidlere som appbutikker lide. Brug af valutaer som Bitcoin kan gøre processen glattere, billigere og lettere at administrere og færdiggøre for udviklere.

Det ville dog være ret usandsynligt, at en appbutik skulle være død, da så mange spillere stadig sandsynligvis vil bruge traditionelle betalingsformer og vil have et sted at finde alle de nyeste titler. Det ville faktisk være en overraskelse, hvis disse appmarkeder ikke ville tilbyde kryptokurver i fremtiden, da det næsten ville være umuligt at ignorere dem, hvis de når det almindelige marked.

Forbedret spilleroplevelse og digitalt ejerskab

Ved at bruge kryptokurver vil spillerne kunne nyde glattere spiloplevelser, og ejere vil faktisk kunne eje aktivet i spillet i stedet for udgiveren.

Cryptocurrency er decentraliseret, hvilket gør det mere pålideligt og mere sikkert for dem, der bruger det, da det er uden for myndighedens kontrol.

Comments are closed.