BITCOIN FASES HARH REJECTION AS ANALYSTS ÖGON POTENTIELL KONSOLIDERINGSFAS

  • Bitcoin mötte ett otroligt hårt avslag tidigare i morse som fick priset att sjunka
  • Detta uppstod direkt efter ett nytt test av kryptovalutans högsta tid, som bröts och testades vid flera tillfällen under den senaste dagen
  • Motståndet här är fortfarande betydande och bör inte förbises
  • Huruvida denna nivå kan släppas till support när som helst snart kommer att ge seriösa insikter i hela marknadens närmaste utsikter
  • En näringsidkare noterar nu att även om några indikatorer vänder baisseartat efter avslaget, hoppas han på en konsolideringsfas

Bitcoin och resten av kryptomarknaden har fångats inom en intensiv uppåtgående trend under de senaste dagarna och veckorna.

Kraften stannade äntligen igår när krypton satte nya rekordhöga tider på många olika börser, och det här kom till följd av en rebound från låga $ 16 400 som sattes några dagar tidigare.

Styrkan som krypto har sett under tiden sedan dess nedgång till dessa lägsta nivåer är ett positivt tecken, men avvisningen över natten på knappt 20 000 dollar visar hur intensiv den här regionens motståndsnivå är.

En näringsidkare hoppas nu att BTC ser en konsolideringssituation, eftersom detta kan föra tillbaka flera baisse indikatorer till neutralt eller hausseartat territorium.

BITCOIN FACES DIRE REJECTION TILL BARA UNDER 20 000 $

I skrivande stund handlas Bitcoin med drygt 5% till sitt nuvarande pris på 18 700 dollar. Detta markerar en anmärkningsvärd nedgång från de senaste höjderna på $ 19 800 som sattes igår.

Dessa toppar markerade den högsta nivån som kryptovalutan sett sedan 2017, och på vissa börser markerade den en rekordhög nivå.

Motståndet här är fortfarande betydande och visar inga tecken på att släppa upp när som helst snart.

BTC’S RSI FLIPS BEARISH AS ANALYST ÖGONKONSOLIDERINGSFAS

Medan han talade om denna prisåtgärd observerade en analytiker att Bitcoins RSI-indikator visar några tecken på svaghet.

Med detta sagt kan en konsolideringsfas kring kryptovalutans nuvarande prisnivå vara det bästa hoppet, eftersom detta skulle göra det möjligt för de baisse indikatorerna att glida tillbaka mot att vara neutrala.

“Mycket förvirrad av BTC. RSI visar en viss svaghet. Drömscenario konsoliderar vi här. ”

Så länge som Bitcoin kan sätta ett högre bottenvärde och fortsätta att hålla sig över sina nedre nivåer på 18 200 dollar, kan kryptovalutan vara redo att se ytterligare en stark återhämtning de kommande dagarna.

Comments are closed.